VCA

Door in het bezit te zijn van een VCA diploma, voldoe je aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid. Ook leer je onveilige situaties te herkennen wat de veiligheid op de werkvloer ten goede komt. Veel werkgevers eisen tegenwoordig dat je als werknemer in het bezit bent van een VCA diploma.

Het is mogelijk om het VCA diploma te halen via een zelfstudie met behulp van het VCA boek, via klassikaal onderwijs of in company bij het bedrijf waar je werkzaam bent. Ook kun je een VCA cursus via internet via Blomopleidingen.nl te volgen.

Waarom Blom Opleidingen?

BLOM opleidingen verzorgt verschillende trainingen, zo bieden we trainingen voor VCA (VOL-VCA & B-VCA) en BHV maar ook opleidingen voor intern transport zoals de heftruck, reachtruck, hoogwerker, hijsen, bobcat, autolaadkraan, reachstacker, stapelaar, verreiker en meer.

BLOM opleidingen beschikt over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een opleiding bij jou in de buurt. Je vindt onze locaties in: Etten-Leur, Tilburg, Heerlen, Schiedam, Amsterdam, Alkmaar, Houten, Ede, Hengelo, Venlo, Zwolle, Assen en Heerenveen.